Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

vorige volgende

Party Report: XXlerator Carnaval 2017, Evenementenhal Venray - Venray, 25-02-2017

XXlerator Carnaval 2017, Evenementenhal Venray - Venray, 25-02-2017

Wie aan carnaval denkt, denkt aan vrolijk uitgedoste mensen, bandjes en carnavalskrakers, heel veel bier en niet te vergeten heel veel feest! Degene die liever keihard los willen gaan zullen op XXlerator helemaal in hun element zijn.

Voor de derde keer keert de Matrixx terug met XXlerator Carnaval in Venray. Sinds de sluiting van de club worden er alleen nog feesten gegeven op andere locaties, waaronder de Evenementenhal in Venray. Voor mij is het een thuisfeestje en is het dus makkelijk te bereiken op de fiets. Voor diegene die van buiten Venray komen is de locatie uitermate goed te bereiken met het openbaar- en eigen vervoer.

Dit jaar is het de eerste keer dat er niet één, maar twee zalen zijn. Bij zaal 1 is de line-up kenmerkend door de dikke raw hardstyle artiesten zoals B-Front, Frequencerz, Radical Redemption en ga zo maar door. De 2e zaal werd gehost door Lunatixx, het freestyle concept van de Matrixx. Hier stonden namen zoals Mark with a K, Mental Theo, Zany, Darkraver en The Viper.

Bij binnenkomst werd je overspoeld door echte carnavalskrakers. De hal bij binnenkomst was tevens ook de chill out, waar je terecht kon voor een hapje en een drankje. De kluisjes en muntverkoop waren makkelijk te bereiken waardoor je snel met je vrienden kon proosten op het leukste feest van het zuiden.

XXlerator Carnaval 2017, Evenementenhal Venray - Venray, 25-02-2017

Als eerste was het tijd om zaal 1 te bezoeken. De zaal was versierd met slingers en ballonnen wat zorgde voor een goede sfeer! Frequencerz stonden achter de draaitafels en de zaal was al flink opgewarmd. Heerlijk om de plaat ‘Frequencerz & Warface – Elevate’ door de speakers te horen knallen!

B-Front, de held van de raw met een euforisch tintje, nam het over. Hij barst van de energie wat heerlijk is om te zien! De zaal ging in alles mee, waaronder een geslaagde sitdown tijdens ‘Nightmare’. Ook kon de plaat ‘The Paradox’ zeker niet ontbreken in deze set.

Met een uitstapje naar de freestyle was het tijd voor Zany. Een heerlijke opzwepende set en het tempo lag lekker hoog! Hij had overduidelijk veel tijd in het voorbereiden van zijn set gestoken. Veel platen, heel veel edits en ontzettend veel energie! Harde beats wisselde elkaar af met carnavalskrakers. Dit is hoe hardstyle/freestyle carnaval gevierd moet worden!

Ook deze editie was weer een editie waar ontzettend veel sfeer hing. Het gros van de bezoekers had veel moeite gedaan met de carnavalsoutfits en dat maakte het totaal plaatje goed af. Het geluid was heel erg goed, net zoals de lichtshows. Nog altijd weet de Matrixx, op wat voor locatie dan ook, er een geniaal feestje van te maken! XXlerator Carnaval, tot volgend jaar!

Reporter: Nicole Nijs-Waarts
 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ