Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

vorige volgende

Party Report: Karnaval Festival, Evenemententerrein Oirschotseweg - Moergestel, 25-02-2017

Karnaval Festival, Evenemententerrein Oirschotseweg - Moergestel, 25-02-2017

Een vijftal carnavalswagens met ieder een eigen thema en een eigen licht- en geluidsinstallatie, waardoor je zintuigen op elke hoek van het terrein geprikkeld worden.  Geen hoem-pa-pa bandjes, maar podia en wagens met dikke geluidssystemen, een dj booth en gaan met die banaan! Dit is Karnaval festival!

Carnaval is hossen, dansen, springen en lekker knus met z'n allen in een kroeg. Dit bootst het Flugel café meer dan na! Het echte Brabantse carnaval stond hier centraal. Om 14.15 is de tent al afgeladen vol met mensen en er hangt een subtropisch sfeertje (en warmte) wat eigenlijk wel lekker was met dit weer ;).

Op naar de mainstage waar de heren van NSCLT het publiek al goed op aan het warmen zijn. Een heerlijke euforische set met een leuk carnavals tintje.

Het SWAT Team neemt de mainstage over: Mark with a K samen met MC Chucky. Mark with a K is qua jump en tek echt een held! Zijn set is altijd zo gevarieerd en er zit een lekker tempo in! Platen zoals ‘Fear Of The Dark’ en ‘Gaan Met Die Banaan’ konden natuurlijk niet ontbreken!

Prins Inzanity maakt er een groot feest van. Platen zoals ‘Zak Eens Lekker Door’ en ‘Ik Ben Vandaag Zo Vrolijk (Dronken)’ werden in hardstyle-jasje gestoken. Het publiek ging helemaal los! Er hing een fantastische sfeer tijdens deze set. Iedereen zong en sprong constant mee. Maar ja, wat wil je anders met deze rasechte Brabander.


De set van Frontliner was helaas een flinke domper. Geen carnavals edits en het tempo ging flink omlaag, wat de sfeer op dat moment niet ten goede deed. Frontliner is een ontzettend goede producer, maar qua edits en sfeer liet hij helaas wat steken vallen. Villain bracht de menigte gelukkig weer in de hogere carnavals sferen en bouwde er een dik feestje van! Geweldig om te zien dat ook mc's ontzettend veel moeite doen om de klassieke hardstyle in een carnavals jasje te steken.

Het einde begint er langzaamaan te komen. Digital Punk en Frequencerz betreden het podium. Frequencerz verkleed als wolven en Digital punk als superheld laten zien waar ze goed in zijn. Iedereen schreeuwt mee bij ‘Wolfpack’ en iedereen is klaar om nog een tandje harder te gaan. Radical Redemption is de aangewezen persoon hiervoor en dit is precies wat hij deed. Mental Theo sloot af in stijl en bracht mij terug naar de afsluiting van Intents Festival op zondag 2 jaar geleden. Heerlijke freestyle en een prachtige lichtshow maakte het helemaal af.

Deze eerste editie van Karnaval Festival is er één om niet snel te vergeten! Het was een prachtige dag voor een festival. Alles was tot in de puntjes verzorgd, zoals we gewend zijn van Intents. Een fantastisch podium, goed geluid, een prachtige lichtshow en niet te vergeten het vuurwerk! Qua eten en drinken kwam niemand iets tekort. Bij de food corner was een ruime keus aan eten en drinken en kon je jezelf indien nodig ook even lekker opwarmen. Deze editie was binnen 1.5 uur uitverkocht en de datum voor volgend jaar is inmiddels ook bekend. 10 februari 2018 keert Karnaval Festival terug en uiteraard zullen wij daar natuurlijk weer bij zijn.  
 

Reporter: Nicole Nijs-Waarts
 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ