Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

vorige volgende

Party Report: Vroeger Was Alles Beter, Maaspoort Sports & Events - Den Bosch, 18-02-2017

Vroeger Was Alles Beter, Maaspoort Sports & Events - Den Bosch, 18-02-2017

Vroeger, toen je nog blij was dat je het feestje binnen bent gekomen. Vroeger, toen duo's nog bij elkaar bleven. Vroeger, toen de liefde voor Hardstyle begon. Vroeger... Vroeger was alles beter!

Iedereen denkt wel aan die ene zin als hij of zij terugdenkt aan de periode 2005-2010. Degene die de opmars van Hardstyle hebben meegemaakt weten daarom als geen ander hoe geweldig deze periode was! Niet alleen qua feesten, maar vooral de muziek. De muziek die bij vele liefhebbers van verschillende generaties nog steeds geluisterd wordt. Het is daarom ook niet gek dat organisaties hierop inspelen. Ik bezocht het eerste classics feest van de organisatie Shockerz en was meer dan benieuwd of we deze oude tijden konden herleven.

Rond 18.00 kwamen we aan op de locatie die erg makkelijk te bereiken is. Ook liep de kaartcontrole en het fouilleren lekker door en waren dus in no time binnen. Perfect geregeld dus! Eenmaal binnen werd je meteen overspoeld met de meest heerlijke classics! De zaal was goed gevuld en je merkte meteen dat dit een heerlijke avond ging worden. Het publiek was ontzettend vrolijk en er werd met volle borst meegezongen.

De muntjes zijn gehaald en we gaan meteen even kijken wat er qua eten te krijgen is. Met een avond springen in het verschiet moet je natuurlijk wel een goede bodem hebben. Er was voor ieder wat wils. Warme broodjes, koude broodjes, frituur, fruit en ga zo maar door. En alles zag er even lekker uit.

Eenmaal gegeten is het tijd om een plek in de zaal te zoeken. Het feest was uitverkocht, maar de organisatie gaf aan dat er minder kaarten verkocht waren om zo genoeg ruimte voor iedereen te creëren. We konden daardoor makkelijk door de menigte naar voren lopen en hadden zeker genoeg ruimte om te springen! En dat deed iedereen tijdens Zany en The Pitcher toen platen zoals “Pump It Loud” en “Serenity” voorbij kwamen. De toon was voor ons gezet.D-Block & S-Te-Fan, als zij op een classics feest staan dan is dat een garantie voor een magisch uurtje. Dit was deze keer niet anders. “Music Made Addict”, “Sound of Thunder” en “Keep it Coming” zorgden ervoor dat er op het gezicht van iedere bezoeker een lach van oor tot oor verscheen. Ook mijn classics hart ging hier sneller van kloppen. Door de één na laatste plaat knalde de maaspoort bijna uit zijn voegen. Het was een edit van "Fuck the Noisecontrollers", dit werd vertaald naar "Love the Noisecontrollers".Wat mij vooral opviel was dat er een stuk gevarieerder gedraaid werd dan wat je gewend bent op een classics feest. Vooral de set van Noisecontrollers en Wildstylez was heerlijk om naar te luisteren. Zelfs "We are the Noisecontrollers" kwam voorbij, en dat was stiekem toch wel erg lekker. Ook Villain versterkte deze heren op het podium. De chemie die deze 3 artiesten hebben met elkaar is heerlijk om naar te kijken. Ze zijn zo goed op elkaar ingespeeld en dit zorgt er voor dat een set van Noisecontrollers en Wildstylez eigenlijk nooit tegenvalt.


Alle livesets en dj-sets deze dag waren puur genieten. Iedereen hield zich aan het concept en er is geen enkele plaat gedraaid die buiten deze periode viel. De sfeer was ontzettend goed en de locatie was perfect voor dit feestje. Shockerz heeft met deze uitverkochte eerste editie "Vroeger was alles beter" meteen op de kaart gezet. Liefhebbers van verschillende generaties gingen los op de muziek waar Hardstyle groot mee is geworden. Of je nu 18 of 38 was, iedereen ging los. En iedereen kon ook met elkaar overweg. Zoals Villain zei toen hij het podium verliet:

" Hardstyle is the best there is, Hardstyle is the best there was, Hardstyle is the best there will ever be "

En bij de uitgang kreeg je zelfs een lolly, net zoals vroeger.

  Vroeger Was Alles Beter, Maaspoort Sports & Events - Den Bosch, 18-02-2017

Reporter: Nicole Nijs-Waarts
 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ