Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

vorige volgende

Party Report: Verknipt Breda, Graanbeurs - Breda, 11-02-2017

Verknipt Breda, Graanbeurs - Breda, 11-02-2017

Ja, ja eindelijk was hij daar dan! Mijn allereerste VERKNIPT feestje in de Graanbeurs in Breda. Ik moet zeggen dat ik een beetje achter liep op het gebied van de kleinere feestjes, omdat ik altijd op de grote feesten te vinden ben. Maar wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd luidt het welbekende spreekwoord en zo is het maar net!

Binnenkomen was snel en gemakkelijk, we kregen een stempel met “ok” op onze hand gedrukt en moesten daarna eventjes in de rij staan voor onze jassen. Na wat munten gehaald te hebben was het tijd om de Graanbeurs van binnenuit eens te verkennen, ik was er immers nog nooit geweest. De Graanbeurs had officieel gezien drie zalen: een grotere voor de Techno, een wat kleinere donkere zaal voor de House en boven nog een zaal voor de rokers waar ook muziek werd gedraaid. Voor mij dus twee zalen, aangezien ik niet rook maar dat bedierf de pret absoluut niet. In tegendeel: VERKNIPT was een superfeest voor niet rokers, ik zelf heb geen enkel persoon zien roken en zelfs mijn kleren stonken na huiskomst niet naar rook. Ik moet zeggen; dat maak je tegenwoordig niet vaak meer mee, dus wat mij betreft is dat een groot pluspunt!

Verknipt Breda, Graanbeurs - Breda, 11-02-2017

Om 00:00 stipt stonden wij bij Buurman & Buurman in de Spock zaal. Vraag me niet waar de naam vandaan komt, maar het deed met denken aan het woord “spook” wat gelijk de donkerheid van de zaal verklaarde. De sfeer was goed en ook de beweegruimte, temperatuur en het geluid waren aangenaam. De mensen waren vrolijk en iedereen was in beweging, dat vind ik altijd top om te zien! Rond een uur of half 2 verplaatsen we ons naar de Main zaal waar Stranger bezig was met zijn set.

Het grote verschil tussen de twee zalen waren toch echt wel de visuals en het welbekende “technogebonk” wat in de Main zaal aanwezig was. Af en toe voelde je de grond mee bonken, ja de Main zaal was toch écht wel onze favoriet. Snel gingen we weer terug naar de Spock zaal om het laatste kwartiertje van Buurman & Buurman nog mee te krijgen, een applaus volgde en toen was het aan de mannen van Kreed om de Spock zaal te laten bouncen. Het was een lekkere set, maar toch wilden we terug naar de andere zaal waar inmiddels Noneoftheabove bezig was. De zaal was inmiddels al een stukje leger geworden, maar de sfeer was nog steeds aanwezig. Net voor het einde gingen we om onze jassen om drukte bij de gardrobe voor te zijn en met een glimlach verlieten we het verdraaid goede feestje!

Wist je dat?
- Verknipt nog een online marketing stagiair zoekt?
- Er 5 mei een VERKNIPT Techno Special is die van 23:00 tot 09:00 duurt?
 

Reporter: Demi Groen
 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ