Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone


Party Report: Hardwell presents Revealed, Passenger Terminal - Amsterdam, 18-10-2013

Hardwell presents Revealed, Passenger Terminal - Amsterdam, 18-10-2013Het was alweer even geleden dat ik voor Guestzone naar een feest mocht. En wat voor eentje nu dan? Inderdaad! Het uitverkochte Hardwell presents Revealed tijdens Amsterdam Dance Event. Ondertussen de nummer 1 dj van de wereld! Wauw!  

Omdat de Passenger Terminal vlakbij het Centraal Station van Amsterdam is, zijn we met de trein die kant op gegaan. Eenmaal aangekomen stond er een lange rij bij de hoofdingang. Mijn vriendinnen zijn in die rij gaan staan en ik kon samen met een andere vriendin via de gasteningang. Wij stonden dan ook met vijf minuten binnen. Top geregeld dus! Gelukkig verliep de doorstroming van de reguliere rij soepel. Dus na een kleine twintig minuten was de groep weer compleet.  

Wat een leuke locatie die Passenger Terminal. Grote spandoeken bij de ingang en het gebouw is helemaal van glas. Het is vooral erg leuk dat je met een roltrap de zaal ingaat. Weer eens wat anders, en dus zeker een pluspuntje.

Op zoek naar de plek waar we muntjes konden kopen. Helaas stond daar een erg lange rij en was er een persoon met een erg kort lontje die op een ietwat dringende manier voorkruipende mensen ‘verzocht’ achter aan te sluiten. Ik dacht, o mijn god gaan we nu al knokken?! Maar gelukkig liep het met een sissertje af.

Onszelf even van een wijntje voorzien en vervolgens op zoek naar een goed plekje. Op dat moment was het al erg druk in de zaal. Om 00.30 uur kwam Hardwell dus iedereen wilde ruim daarvoor aanwezig zijn natuurlijk. De sfeer begon er al lekker in te komen terwijl Dannic bezig was met zijn set. Er was in ieder geval een gevarieerd en enthousiast publiek aanwezig, van jong tot oud.  

Tijdens Hardwell was het eigenlijk te druk in de zaal. En wat mij betreft draaide hij niet heel super. Maar dat komt misschien ook wel omdat ik verwend ben omdat ik hem tijdens Tomorrowland heb gezien en het op Dance Valley nog even dunnetjes mocht overdoen. Hij eindigde wel met een hardstyle track en dat konden wij als echte hardstyle fans uiteraard zeer waarderen. Toen Hardwell klaar was met zijn set, liep de zaal ook een heel stuk leeg. Dat vonden wij persoonlijk niet erg want toen hadden we alle ruimte om te dansen.

Na Hardwel namen W&W plaats achter de draaischijven. In deze set zat een stuk meer tempo. Wel was het jammer dat de dj’s hun platen niet met elkaar hadden afgestemd. Hierdoor kwamen sommige nummers drie keer voorbij. Maar door de sfeer en de ruimte die was ontstaan kon ons dat niet deren en ging iedereen lekker uit zijn dak!  

Tijdens de set van Dyro zijn we meer vooraan gaan staan en toen viel eigenlijk pas echt op hoe mooi de stage eruit zag met allerlei lichteffecten. Je kwam ogen tekort!

Uiteindelijk eindige Dyro ook met een hardstyle track en was het feest toch echt over. Helaas was dat om vijf uur al. Is daar een speciale reden voor? Nu was er bijvoorbeeld totaal geen aansluiting met de eerste treinen en hingen er overal mensen in de stationshal. Ik stem voor om het feest voortaan in ieder geval een uur langer door te laten gaan om dit soort dingen te voorkomen.

Nogmaals… de Passenger Terminal is een super locatie voor een feest, maar wat een tegenvaller dat er betaald moet worden voor de wc’s waar niet eens een waterkraan te vinden is. Ook was het erg glad in de zaal waardoor een vriendin echt heel hard is gevallen. Gelukkig heeft ze er niets aan over gehouden, maar dat soort dingen blijven drama.  

We hebben ons uitermate vermaakt tijdens deze nacht. Hoewel mijn voorkeur toch uitgaat naar hardstyle vond ik het erg leuk om dit ook eens mee te maken. Goede sfeer, een gezellige groep mensen en housemuziek zijn wat mij betreft goede ingrediënten voor een mooi feest. Op naar volgend jaar ADE in de Passenger Terminal!

Reporter: Rilana Groot 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ