Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone


Party Report: Sundaypeople, Luxor Live - Arnhem, 24-02-2013

De laatste zondag van de maand is voor  mij en vele Arnhemse dansliefhebbers  sinds een jaar de dag van Sundaypeople in Luxor. Afgelopen zondag was daar dus ook geen uitzondering op. Het was een avond die in het teken stond van de duo’s. Maar liefs drie duo’s stonden achter de decks.
 
Aangezien  mijn mede  partypeople en ik  ons de hele zondag hadden gedragen als lazy Sundaypeople duurde het dit keer wat langer voordat we onze opwachting maakten bij Luxor. Na een aantal edities afwezig geweest te zijn was dit keer ook partybroer Dennes weer aanwezig en was het Real Hangover duo ook weer compleet. Ook partyzusje Cath was van de partij. Onze hereniging in Luxor zorgde ervoor dat de alarmbellen gelijk afgingen! How’s that for an entrance. Bij nader inzien bleek dit echter het brandalarm van Luxor te zijn en niet onze welkomstune. Misschien een idee voor de volgende keer Max?
 
Bij binnenkomst stond Rene Amesz al lekker te draaien. Rene is een goede bekende van het Sundaypubliek waar hij ook in eerdere edities een lekkere set wist neer te zetten. Na eerst een ronde door de zaal gemaakt te hebben en diverse handjes, knuffels en kussen her en der uitgedeeld te hebben gingen de voetjes los. Helaas was het geen uitverkochte editie, maar dat mocht zeker de pret niet drukken. Getuige ook de diverse hilarische, maar zeer slechte fotosessies die werden gedaan op de dansvloer. Die we overigens zonder enige vorm van schaamte later op de facebook pagina van The Real Hangover gaan vertonen. Hiermee bedoel ik uiteraard niet die van ons aller Kevin, wiens camera nog even werd ontvoerd door ons aller Willeke. (Als je het mij vraagt toch de leukste partyfotograaf, maar kan zijn dat ik wat vooringenomen ben)
 
Na Rene Amesz was het tijd voor Pete bandit & Jason Shae die met een redelijke mellow set ons langzaam klaarstoomden voor de Brothers in the Booth. Na Robert Bot eerst mijn excuses te hebben aangeboden voor het verklappen van het einde van de film Titanic werd het tijd voor de heren om de decks te heroveren. En hoe! BAMMMM!!!!! Er af dat dak! Overigens zijn de sets van de Brothers ook prima te doen voor doven en slechthorenden. De energie spat namelijk van de heren af. Het plezier waarmee ze draaien is zo duidelijk zichtbaar dat dit zijn uitwerking niet mist in de zaal.
 
Een bijzondere vermelding dit keer zeker voor de echte diehards die zaterdag de goed foutparty bij hadden gewoond en gewoon weer aanwezig waren. Geloof me, ik heb de foto’s gezien. Respect!
 
Na een lekkere encore van the Brothers, een soort van Gangnam style actie van Hidde en nog een laatste heerlijke koude Becks was het alweer tijd om verder de nacht in te gaan.
 
Aanstaande zaterdag staat er weer een groot feest op het programma. Energy in de Ziggo dome. Ennnnnnnn Losssssssssssss!!!

By Floris Smeenk

24-02-13 Sundaypeople


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ