Party Info

Camp Moonrise Weekender


Camp Moonrise Weekender
Dit evenement is geannuleerd

Details

Naam: Camp Moonrise Weekender Editie: 2018 Organisatie: Camp Moonrise Locatie: Recreatieplas Bussloo Type: buiten Plaats: Wilp Datum: zaterdag 23 juni 2018 Tijd: 10:00 uur - 22:00 uur Min.leeftijd: 3 jaar Website: www.campmoonrise.nl Facebook: eventpagina

Genre's


Artiesten (a-z)

  Tenzers
  Unders

Prijzen

Early Bird Normal: 104,00 Regular Normal: 134,00

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • 30/01/2018
  • Bericht 2
Nieuw festival Camp Moonrise presenteert met onder andere My Baby, Gilles Peterson, Joep Beving, Joris Bijdendijk (RIJKS), Kenny Dope, Alain Caron & zonen en Tim den Besten de eerste namen van veelzijdig programma

Van 22 tot en met 24 juni 2018 verrijst in een serene setting aan het prachtige meer van Bussloo op de Veluwe een nieuw driedaags festival; Camp Moonrise. Deze eerste echte boutique weekender van Nederland presenteert haar eerste namen op gebied van muziek, talks, food en wellness. Er zijn nog enkele festivaltickets tegen een tijdelijk verlaagd (early bird) tarief beschikbaar.

Muziek
Camp Moonrise wordt gedefinieerd door een eclectische mix van mensen, stijlen en invloeden die gezamenlijk het programma maken. Dat uit zich ook in de muzikale programmering. Van de opzwepende, bluesy trancefunk van My Baby tot BBC-radio jock, DJ, producer en connaisseur Gilles Peterson, Belgische singer-songwriter Tamino, pianist en componist Joep Beving en ook Bombino, Gallowstreet, Jameszoo Quartet, New Cool Collective, La Pegatina, Jules Deelder & Boris van der Lek, Baloji en het speciaal samengestelde funkorkest Moonrise Orchestra. Het muzikale avontuur ligt voor het oprapen, ook op elektronisch gebied. Van de smeltkroes aan stijlen van Nightmares on Wax naar Kenny Dope (Masters at Work) en de speciale vintage discoset van Joost van Bellen naar de Afrikaanse zomerse house van Philou Louzolo tot de exotische soundscapes van Oceanic.

Food
Speciaal voor Camp Moonrise realiseren Joris Bijdendijk (RIJKS) en Guus Thijssen (Guustronomie) pop-up restaurant The Greenhouse. Hier kunnen Camp Moonrise-bezoekers op niveau eten, drinken en genieten van de verhalen daarachter. Het pop-up restaurant hanteert bij de samenstelling van de menu's de meest uiteenlopende thema’s. Er wordt met de mooiste lokale en seizoensgebonden producten gekookt, door de meest vooruitstrevende (jonge) gastchefs van dit moment, eigenhandig geselecteerd door Joris Bijdendijk en Guustronomie. Ook brengen Guustronomie x The Food Bookers de beste ambachtslieden uit het vak mee om op Camp Moonrise hun kennis en kunde over te brengen op het publiek via workshops, demonstraties en tastings.

Het is niet het enige gastronomische avontuur op Camp Moonrise. De drijvende krachten achter Amsterdams familierestaurant Café Caron, chef Alain Caron en zijn zonen Tom en David, zullen overal op het festival koken, presenteren, demonstreren en improviseren. Om alle bijzondere gastronomische samenwerkingen te kunnen voorzien van de juiste wijnen, wordt in samenwerking met wijnfestival Bacchus The Winery area op het festivalterrein opgezet. Hier kunnen bezoekers proeven, kijken en leren.

Talks & Stories
Camp Moonrise organiseert op verschillende hoeken van het terrein inspirerende Talks & Stories. Een selectie van sprekers van onder meer de toneelacademie, maar ook bekende acteurs, programmamakers, journalisten, professoren en dichters zullen hun woordkunstwerken voordragen. Onder hen ook schrijver, televisiemaker en presentator Tim den Besten, die het afgelopen jaar als schrijver naam maakte met zijn bundel Zou Er Wifi In De Hemel Zijn. Binnen het Talks & Stories programma zal hij aan de hand van zijn boek op vlijmscherpe wijze de zin en onzin van het leven anno nu aan de kaak stellen. Wieteke van Zeil, kunsthistoricus en cultuurjournalist voor de Volkskrant, leert Camp Moonrise-bezoekers middels kunstdetails hoe we opmerkzamer kunnen worden. Namens het journalistieke online platform De Correspondent zal journaliste Vera Mulder een interactieve talk geven over ‘vooroordelen'.

Bezoekers met meer interesse in trends, gezondheid en duurzaamheid met betrekking tot voedsel, kunnen zich onderdompelen in inspirerende Food Talks, georganiseerd door de Wageningen Academy in samenwerking met de Food Hub. In deze talks worden de laatste wetenschappelijke inzichten gekoppeld aan innovaties van trendsettende ondernemers die vormgeven aan het voedsel en het eten van de toekomst.

Wellness & Wellbeing
Binnen Camp Moonrise worden diverse plekken gecreëerd waar bezoekers zich volledig kunnen ontspannen. Denk hierbij aan badhuis Spa Blue of aan de hot tubs aan het Moonlake. Maar ook de Sangha Garden, een bijzondere plek in een rustgevend en aards decor. Hier geeft Afke Rijenga yogalessen, maar ook onderdelen als meditatie, massages of ecstatic dance zijn in Sangha Garden te vinden. Luister naar een sereen miniconcert of een spirituele talk, of breng lichaam en geest in balans en leer je grenzen verleggen tijdens de Wim Hof Methode IJsbad workshop.

Boutique Campings
Er komen zes verschillende boutique campings: een reguliere camping waar je een eigen tent kunt opzetten, een camping waar vooropgezette tenten staan, een stille (family) camping, een plek ingericht voor campers, tot een luxe camping met eigen receptie waar je een cabin kunt boeken met opgemaakte bedden, houten vloer, koelkast en een hot tub. Daarnaast wordt er een terrein ingericht waar bezoekers zelf een camp in thema kunnen bouwen.


Moonrise Collectief
Camp Moonrise is het vijfde festival uit de koker van AIR & CO, in het verleden ook verantwoordelijk voor festivals als Milkshake en Amsterdam Open Air. Voor dit evenement is het Moonrise Collectief opgezet, bestaande uit makers, kenners en liefhebbers uit de verschillende disciplines die samen Camp Moonrise
Camp Moonrise maakt met Lamb, Seun Kuti & Fela’s Egypt 80, Antal, Soul Clap, Joy Orbison, Hot Chip Megamix en anderen muziekprogramma compleet

Het nieuwe driedaagse festival Camp Moonrise, de eerste echte boutique weekender van Nederland combineert op unieke wijze muziek, talks, food en wellness. Camp Moonrise verrijst van vrijdag 22 tot en met zondag 24 juni 2018 in een serene setting aan het prachtige meer van Bussloo op de Veluwe en heeft met een reeks nieuwe namen het muziekprogramma compleet gemaakt.

Het muziekprogramma is een eclectische mix van stijlen, die perfect past bij het nieuwe festival Camp Moonrise. De nieuwe namen zijn daar het bewijs van. Van jazzy triphoppioniers Lamb tot de afrobeat van Fela Kuti’s zoon Seun Kuti & Fela’s Egypt 80. Elektronische acts als Soul Clap, Antal, Hot Chip (presents) Megamix, Joy Orbison, Dekmantel Soundsystem, Detroit Swindle, Greg Wilson, Max Abysmal, Carista en Pablo Discobar Soundsystem zullen de dansliefhebbers uitgebreid bedienen. Het muziekprogramma wordt verder compleet gemaakt met nieuwe namen als Jake Isaac, Lucky Chops, Pink Oculus, Benjamin Fro, Togo All Stars, Komodo en Broeder Dieleman. Eerder al maakte Camp Moonrise een bonte mix aan muzikale namen bekend, waaronder My Baby, Gilles Peterson en Joep Beving. Het volledige muziekprogramma is te vinden op www.campmoonrise.nl

Lamb Sean Kuti


Binnen Camp Moonrise is muziek onderdeel van het totaalprogramma. Tijdens deze magische minivakantie wordt de innerlijke mens, zowel geestelijk als fysiek, ook op alle fronten verrijkt. Sterrenchef Joris Bijdendijk (RIJKS) laat in samenwerking met Guustronomie & Friends pop-up restaurant The Greenhouse verrijzen. Elders op het terrein koken, demonstreren en improviseren Alain Caron & zonen; de drijvende krachten achter Amsterdams familierestaurant Café Caron, terwijl wijnliefhebbers kunnen zich laven aan een fraaie selectie in The Whinery area, een samenwerking met Bacchus Wijnfestival. Op verschillende hoeken van het terrein organiseert Camp Moonrise inspirerende Talks & Stories, met onder meer Tim den Besten (auteur Zou Er Wifi In De Hemel Zijn), Wieteke van Zeil (kunsthistoricus en cultuurjournalist De Volkskrant) en Vera Mulder (De Correspondent) en de Food Talks, georganiseerd door de Wageningen Academy in samenwerking met Food Hub.

Boutique Campings
Camp Moonrise biedt verschillende boutique campings. Van een reguliere camping tot een areas waar vooropgezette tenten staan, een stille (family) camping, camperplekken en zelfs een luxe camping met eigen receptie. Hier zijn cabins te boeken met opgemaakte bedden, houten vloer, koelkast en een hot tub. Daarnaast wordt er een terrein ingericht waar bezoekers zelf een camp in thema kunnen bouwen.Moonrise Collectief
Camp Moonrise is het vijfde festival uit de koker van AIR & CO, in het verleden ook verantwoordelijk voor festivals als Milkshake en Amsterdam Open Air. Voor dit evenement is het Moonrise Collectief opgezet, bestaande uit makers, kenners en liefhebbers uit de verschillende disciplines die Camp Moonrise vormen. Het idee is ontstaan vanuit een persoonlijke behoefte om samen met anderen te genieten van de dingen die het leven een beetje mooier maken, ver weg van het alledaagse leven.
 Drie dagenlang staat creativiteit, comfort en ervaringen delen centraal.

Muziekprogramma
LAMB – GILLES PETERSON - MY BABY- HOT CHIP Megamix
SEUN KUTI & EGYPT 80 - BOMBINO - KENNY DOPE - LA PEGATINA
JOEP BEVING - TAMINO – NIGHTMARES ON WAX
ANTAL - JOY ORBISON - SOUL CLAP

BALOJI – DEKMANTEL SOUNDSYSTEM - CALL SUPER - DETROIT SWINDLE
GALLOWSTREET - JAMESZOO QUARTET – GREG WILSON – JAKE ISAAC
LUCKY CHOPS - JEANGU MACROOY – WICKED JAZZ SOUNDS
JOOST VAN BELLEN vintage disco set – PINK OCULUS – NEW COOL COLLECTIVE
NUBIYAN TWIST – TENTEMPIÉS – BROKEN BRASS ENSEMBLE
PHILOU LOUZOLO – MAX ABYSMAL – OCEANIC – CARISTA - UNDERS
TOGO ALL STARS – ORGEL VRETEN – BROEDER DIELEMAN

AMBER GOMAA –MATTEO MYDERWYK - BENJAMIN FRO - JON TARIFA
SEAN GASCOIGNE –TENZERS - JAMESZOO dj set - KAMMA & MASALO - DEELDELIRIUM
PABLO DISCOBAR SOUNDSYSTEM - TIMES ARE RUFF - GUY GRAVIER – KAUW COLLECTIEF EXPLOSIEF - WENDEL SIELD - THE FENTANYLS – KOMODO - MUJI ROUX THE IRRATIONAL LIBRARY - WILD ORGAN & DRUMS – JAN TERLOUW JR. - DARLYN
PAA KOFI – GIJS IDEMA TRIO - THE BACKYARD BOYS – OOOSTBLOK – DJ MAESTRO ELECTROPOEZIE - AMSTERDAM FUNK ORCHESTRA - BABS’ WOORDSALON
THE OLD DITCH RIVERHOPPERS - DJ GUZZ – SOULQUAKE - RIVERS – BOYE
BENJAMIN HERMAN djset - SGT FRIENDLY- MICKSTER - DJ ARNOLD – DJ MAD ED
DICK ON JAZZ - MICHIEL PEETERS – LO ANDELA & TOM CARON – HOPE & DIAPARI
VOS & CO - MEESTER MOEILIJK - NORDMANN - DJ GNOE – DJ MARCO MUHRING
NIKOLAAS NEUHAUS MARTYN ZIJ - DJ RAKESH – DJ ANTHE

MOONRISE ORCHESTRA - TRIBUTE TO GEORGE MICHAEL – TRIBUTE TO JAMES BROWN
SILENT DISCO – MOONRISE SONGBOOK - BELLA’S DISCO BINGO – PUBQUIZFoutje gezien? Let us know!Agenda Camp Moonrise


Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 138.005 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.En maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 138.005 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen