Party Info

Booming Sexy Hard New Year


Booming Sexy Hard New Year

Details

Naam: Booming Sexy Hard New Year Editie: The Black and White Hard Edition Organisatie: Crazyland Locatie: DS party- en eventcenter Type: binnen Plaats: Culemborg Datum: zondag 1 januari 2012 Tijd: 16:00 uur - 04:00 uur Min.leeftijd: 18 jaar Website: www.crazyland.org

Extra info

Dresscode: Black and of White

Genre's


Artiesten (a-z)

  Alpha²
  Bass-D
  Crypsis
  Ko-C
  Luna
  Pavo

Prijzen

Early Bird Normal: 22,75 Regular Normal: 24,75 Deurprijs: 35,00 Regular VIP: 36,75

Voorverkoop


Vervoer


Meer infoen

  • 07/09/2011
  • 08/11/2011
  • 15/11/2011
Er komt iets unieks in Nederland: twee feesten op één dag door één organisatie georganiseerd compleet met pendelbussen op en neer van feest naar feest.

Ja jullie lezen het goed. 1 januari komt er echt iets heel aparts in Nederland. De Crazyland organisatie staat er om bekend om op 1 januari een super feest neer te zetten. Mede doordat het de laatste jaren in de Hemkade al vooraf uitverkocht is heeft de organisatie besloten om er nog een locatie aan toe te voegen. En wat voor een locatie. Aan de ene kant geeft de organisatie Booming Sexy New Year Vibe in de North Sea Venue bekend als Hemkade. Aan de andere kant van Nederland geeft de organisatie in de Crystal Venue te Culemborg het feest Booming Sexy Hard New Year wat zich toch weer onderscheidt van de Hemkade. Beide feesten kunnen bezocht worden door middel van een pendel house/disco bus en dat maakt het zo uniek.

Early bird
Deze maand is er nog een eary bird actie voor jullie! Tot 3 oktober heb je een leuke actie voor deze twee feesten!

In de Hemkade die echt bekend staat om dat geweldige 1 januari feest komen in totaal vijf zalen gevuld met dj's. De main met top dj's als Miss Monica, Randy Katana, Mike S, Chris Scott, MEM, Santito, Renji, Quest, Eric van Kleef, Ko-c, Artento Divini etc. Dan een zaal met Hardstyle vs Oldskool Gangsters met dj's: Korsakoff, Rob & MC Joe, Dr. Rude, Darkraver, Gizmo, The Prophet, Marlice, Luna en nog vele anderen. Dan is er nog een zaal met techno, techhouse met onder anderen Technooyer waar jullie nog veel van zullen horen. En buiten nog de Chill Area met onder meer Johan D en Blue Dragon. Ook is er nog een Zino classics Area met dj's Francois, Genius, JeeVee, Miss Amy et cetera. Als dat geen vuurwerk wordt weet de organisatie het ook niet meer.

In de Crystal Venue gaat ook iets heel bijzonders gebeuren. Buiten de mooie aankleding, lasers, confetti, led en vlammen komen ook hier superartiesten. Alleen hier alles omgedraaid. Nu draaien de 'harde' dj's in de main zaal gehost door niemand minder dan Scantraxx FreeStyle. Een nieuw onderdeel van Scantraxx. Een mix van hardstyle, early harstyle, hardcore, early rave, oldskool en early hardcore. De dj's op de main liegen er niet om: Korsakoff, The Prophet, Alpha² , Bass-D, Luna, Pavo, Steve Sweet, Frontliner, Paul Elstak en Crypsis. In zaal 2 is het een mix van techno, hardtrance, club, trance, house en classics. Dj's o.a. Francois, Dr. Rude, Mike S, MEM, Miss Amy, Yves (club X), Ed Mission, Ko-c, Renji en nog vele anderen. In zaal 3 komt er een heerlijke lounge area met dj's House, Dean Perry, Pat Wheelz en Quest.
Wat een feest was het afgelopen zaterdag zeg! Crazyland ging los en hoe. Wat een megaklapper en zoals jullie in reacties schrijven: dat kan alleen maar bij Crazyland. Daar is de organisatie natuurlijk helemaal blij mee. Je doet dit toch samen, want zonder jullie echt geen feest. De organisatie, maar volgens de reacties ook jullie, zijn nog lekker aan het nagenieten. Met al bijna 200 stemmen van jullie op geweldig van afgelopen zaterdag kan het volgende feest op 1 januari ook niet meer stuk. Dan ga je het nog eens flink overdoen. Zet de feesten in je agenda, en of je nou naar de Hemkade (Booming Sexy New Year Vibe) of naar de Crystal Venue (Booming Sexy Hard New Year) komt feesten: een nieuw jaar inluiden met deze organisatie kan 2012 niet meer stuk.

Wil jij lekker los gaan 1 januari? Met het beste feest om jouw nieuwjaar een mega nieuwjaar te laten worden? Koop dan hier of hier je kaartje en verzeker je zelf van een happy new year.

VIP kaarten gaan weer erg hard. Zoals het er nu uit ziet zullen de VIP kaarten ver van te voren uitverkocht zijn. En om de VIP nog exclusiever te maken, heeft de organisatie als extra's buiten het fruit, de chocoladefontein, oesters, sushi, snoep, massage, dvd, cd's en andere extra's nu ook tapas en andere lekker hapjes. Het ontbreekt je aan niets op de VIP en als jij deze extra's niet wilt missen kun je hier vast je VIP kaartje kopen.
Als je aan 1 januari denkt, dan denk je aan Booming Sexy New Year. Jouw feest om het nieuwe jaar goed te beginnen. Nog voor binnenkomst begint je nieuwe jaar al lekker, de oliebollenkraam trakteert je op verse oliebollen en appelflappen. De kerstman buiten speelt nog een liedje en eenmaal binnen knalt het vuurwerk om je oren. Het feest kan beginnen. Een traditie die niet te verbreken is, hoeveel organisaties samen ook proberen dit tegen te gaan. Als een feest eenmaal staat als een huis en mensen uit heel Nederland dit weten, dan kan het feest alleen maar ieder jaar beter worden. En dit is ook te merken aan de voorverkoop van nu en de afgelopen jaren. De laatste jaren was Booming Sexy New Year bijna 2 weken van te voren al uitverkocht. En zoals het er nu uit ziet gaat dit weer gebeuren, en omdat er nou eenmaal niet meer mensen in de Hemkade passen dan is toegestaan hebben ze speciaal voor de hardere stijlen liefhebbers een nieuwjaarsfeest op dezelfde dag maar op een andere lokatie. Booming Sexy Hard New Year in de Crystal Venue in Culemborg. De line-up daar is om van te smullen en speciaal voor jullie host daar Scantraxx Freestyle een zaal.

Dit jaar dus twee feesten op twee verschillende locaties door één1 organisatie. De organisatie die bekend staat om hun 1 januari feesten; Crazyland. En om jullie nog meer plezier te laten beleven heeft de organisatie een rij aan dj's voor jullie waar je u tegen zegt. En ze staan allemaal exclusief voor jullie op een van deze twee feesten.

En dit zijn alle djs die allemaal exclusief voor de organisatie op 1 januari draaien: Jean, Miss Monica, Eric van Kleef, Artento Divini, The Prophet, Darkraver, Ko-c, Chris Scott, Mike S, MEM, Korsakoff, Alpha², Frontliner, Randy Katana, Ruben Vitalis, Dr. Rude, Renji, Santito, Gizmo, Luna, Technooyer, Rob & MC Joe, Francois, Genius, Joia Vita, Marlice, Raoul Coolman, Bass-D, Pavo, Crypsis, Yves, Ivano, Paul Elstak, Steve Sweet, Miss J, Dean Perry, Quest, House, Diezel en nog vele anderen.

Weer een goede rede om naar een van deze twee feesten te gaan! Ook een goede reden is dat je voor een zeer aantrekkelijk bedrag 14 uur kunt feesten met de beste dj's en het mooiste entertainment. Voor maar 29,75 kun jij zo lang genieten van dit spektakel en lust voor ogen en oren. En wil je extra verwend worden als VIP zoals jullie gewend zijn bij de Crazyland organisatie? Dan betaal je 41,50 maar dan krijg je op het luxe VIP gedeelte gratis massage, oesters, fruit, sushi, chocolade fontein, snoep, dvd box, cd's, tapas en andere lekkere hapjes.

Hieronder de linkjes van de voorverkoop. Let op bij de Crystal Venue (Booming Sexy Hard New Year) loopt nog een early bird tot 1 december.

Booming Sexy New Year Hemkade Zaandam
Booming Sexy Hard New Year Crystal Venue Culemborg
Ook zijn de tickets te koop bij de Primera, Free Record Shop, See tickets of op de site www.crazyland.orgFoutje gezien? Let us know!Vrijkaarten voor de beste events en festivals!

De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben we 138.309 vrijkaarten verloot onder onze members.

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.Maak kans op een JBL Charge 5 Bluetooth speaker!

Maak kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker!


De kans om te winnen bij Guestzone is groot. Inmiddels hebben wij 138.309 vrijkaarten verloot onder onze members.

Dat zijn er ruim 800 per maand. En dat al bijna 15 jaar lang!

Maak een gratis account aan zodat jij ook vrijkaarten, gastenlijstplekken, vip-tafels en bonnen/muntjes kunt winnen.


Je maakt bovendien direct kans op een draagbare JBL Charge 5 Bluetooth speaker twv €159,99!

Water- en stofdicht ontwerp, staat garant voor 20 uur afspeeltijd en brengt een ongeëvenaarde JBL Signature Pro Sound.

Al member?

Uiteraard maak jij dan ook kans. Log in en controleer of alle gegevens zijn ingevuld en up-to-date zijn.
Maak extra kans door een leuke/originele reactie te schrijven onder onze Facebookpost.

Vrijkaarten voor de beste events

Hoe kan ik meedoen met de winacties?

Al ruim 10 jaar verloten we iedere maand ruim 1.000 vrijkaarten. De kans om vrijkaarten te winnen bij Guestzone is dan ook heel groot.


Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Inloggen


member organisatie
Of login met je emailadresBeveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Member account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Win vrijkaarten
Logo Guestzone

Zakelijk account aanmaken


member organisatie


akkoord met de algemene voorwaarden

Beveiligd door reCAPTCHA.
Logo Guestzone
Vul het e-mailadres in waarmee je bij ons bent ingeschreven.


Beveiligd door reCAPTCHA.
Wachtwoord wijzigen
vul hieronder 2x je nieuwe wachtwoord in

Uitnodigingen
Hier informatie over winactie
Deelnames 0
Afmelden?
Wanneer je geen gebruik kunt maken van deze winactie, meld je dan zsm af zodat wij nog iemand anders blij kunnen maken.Let op: het is verboden om jouw gewonnen aan te bieden en/of te verkopen. Klik hier voor meer informatie.

Win vrijkaarten!
Om mee te kunnen doen met onze winacties koppel je jouw mobiele nummer aan je account. Door deel te nemen aan de winacties maak je kans op vrijkaarten en gastenlijstplekken.
Kosten
Je betaalt €0,40 voor het koppelen van je mobiele nummer en voor iedere deelname aan een winactie. Dit zijn éénmalige kosten (geen abonnement). Prijzen zijn inclusief BTW.

Ben je jonger dan 18 jaar?
Vraag toestemming aan je ouders!
Koppelen via telefoon
Klik op de link van de code zodat deze wordt geïmporteerd naar je telefoon. Verstuur het bericht naar 4004.

Koppelen via laptop/pc
Verstuur op je mobiel onderstaande code via sms naar 4004.

De code:


Voorwaarden

Check hier de spelvoorwaarden.

De Reclamecode SMS- en Mobiel Internet Dienstverlening en de Gedragscode SMS-en Mobiel Internet Dienstverlening zijn van toepassing.
Telefoonnummer herstellen

Via Mobiel?
Klik op de link van de code zodat deze automatisch wordt geïmporteerd naar je telefoon. Druk daarna op 'verstuur'.


Zit je achter een PC?
Ga op je mobiel naar 'berichten', toets de onderstaande code in en verstuur de sms naar 4004


De code:

Nieuw nummer koppelen

Klik op de link van de code. Die wordt dan automatisch geïmporteerd in de app 'berichten'. Verstuur het bericht.

CODE:

Je kunt ook handmatig de code intoetsen en de sms versturen naar 4004


Akkoord met sms om te winnen

Als je meedoet aan een winactie en je wint krijg je hiervan een SMS. Deze kost geld.

Klik hier voor meer informatie.
Premium service
Update service
Ontvang een berichtje wanneer wij belangrijk nieuws hebben. Zo blijf je altijd op de hoogte.
E-mailadres wijzigen
E-mailadres valideren
Klik op onderstaande button om een nieuwe mail te versturen zodat jij je mailadres kunt bevestigen.

Let op!
Wanneer je de mail niet direct kunt vinden, check dan je spambox.
Wachtwoord wijzigen
Type hieronder je nieuwe wachtwoord in

Account verwijderen
Je kunt je account verwijderen