Login | Aanmelden | Help | Adverteren
Logo Guestzone

N8W8 R’dam organiseert online evenement Nachtleven

 
Op 4 maart organiseert de N8W8 R’dam in samenwerking met Operator Radio en Cultuur Concreet het online evenement Nachtleven Tijdens en Na Corona #2. Tijdens dit evenement gaan gedupeerden, geleerden en ervaringsdeskundigen in gesprek over de waarde van de nacht, en waarom hier juist nu in geïnvesteerd moet worden, alsook waar de toekomst van het nachtleven in Rotterdam te vinden is. De avond wordt compleet gemaakt met – op het Rotterdamse Schiekadeblok geïnspireerde – kunst, spokenword en muziekoptredens.

Gesprekken en sprekers
Tijdens het eerste gesprek van de avond schuiven Miran Bel Hanafi (aka. Mad Miran), Femke Vandenberg (ESHCC, EUR) en Thys Boer (N8W8 R’dam) aan. Zij bespreken de waarde van de nacht en wat de dag kan leren van de nacht, en andersom. Bij het tweede gesprek van de avond wordt de toekomst van jongeren- en nachtcultuur in onze stad besproken door Hans de Jonge (RCD en ex-Brink), Suze Phaff (aka. Suze Ijó) en Chantelle Rodgers (Music Matters).

Art, music, presentations and more
De avond wordt gepresenteerd door MC JR en in het voor, tussen en naprogramma vinden we enkele van Rotterdams grootste talenten. Zo wordt de avond geopend door Tyler Koudijzer met een spoken-word optreden en ook heeft Beau Zwart speciaal voor deze avond een stuk gecomponeerd. Gedurende het online evenement ontfermd Joni Kling (Studio Kling) zich over het maken van een gloednieuw, geïmproviseerd kunstwerk en daarnaast presenteert Martijn Mulder (WdkA, EUR) ook nog eens zijn onderzoek naar de behoefte onder Rotterdammers naar nachtleven.  

Kortom: voor ieder wat wils, zorg dat je klaar zit!

Meer informatie over dit evenement is te vinden via deze link .


 
         
  Aanmelden
Contact
Back to Top
Huisregels
Algemeen
  Partyorganisatie
Algemeen
  Algemeen Over ons
  Member
Adverteren   Spelregels Het Team
 
Vacatures   Privacy Partners
    Helpdesk   Copyright FAQ